Linköping

Kvällen igår blev mysig, gjorde iordning lite mat tills Erik kom hem, somnade sen gott bredvid honom, så underbart! Vaknade hyfsat tidigt imorse, gjorde iordning mat till Oliwia och satte mig sen framför tvn. Sen åkte vi till Linköping med vagnen och vi fick en ny likadan så får hoppas på att det inte blir massa strul med denhär också. 

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, varit hos mamma en sväng och ska straxt åka hemåt. Imorgon väntas ett besök hos BVC, får se hur stor min tjeja blivit nu, tiden går ju föööör fort. Ska även träffa Ella en sväng. Så det blir en bra dag imorgon helt enkelt. 



Äntligen

Äntligen är det söndag, och ikväll ska jag få somna bredvid Erik, som jag har längtat. Han har varit på Gotland sen i torsdags, så det ska bli skönt att få hem honom igen 

Natten inatt har varit lite fram och tillbaka. Oliwia har åkt på sån himla förkylning med snorig näsa och hosta. Så hon hade lite svårt att andas. Så hon fick ligga bredvid mig inatt och sova, min lilla tjeja! Har lagt fram lite kyckling, så ska fixa med lite mat om en stund. I veckan har jag massa bokat, så det är skönt att ha något att göra om dagarna. Måste bara få till vagnen, då den lever sitt egna liv och har blivit lite knasig. Antagligen kommer vi få lämna in den och hoppas på att den kommer funka felfritt efter det. 




Tjej helg

Igår skulle jag tagit bussen till tjejkvällen som var i stan eftersom att det va så himla kallt ute. Men självklart va den tidigare än den skulle så missade den. Så fick gå ner till stan, trodde mina ben skulle gå av där ett tag av kylan haha. Hur som helst, mötte upp Ella och gick omkring och kika i affärerna. Men det var så mycket folk och trångt att gå med barnvagn så vi gick och satte oss och åt istället. Tog sen bussen hem hit och kollade på tv och tog det lugnt. Gick sen upp och la oss och snackade massa, känns så oerhört skönt att man kan prata med henne om precis allting, hon har alltid varit som en lillasyster för mig, och kommer alltid att va, helt klart! Vaknade sen runt halv 8 imorse, och Ella åkte till skolan och jag la mig i soffan med Oliwia och kollade på tv. Somnade sen om och sov ett par timmar. 

Runt 3 kom becca hit, vi tog oss en promenad upp till affären och inhandlade lite grejer till tacosen. Gick sen hem och fixade iordning allting. Kollade på idol och bara tog det lugnt. Nu har Oliwia fått mat i magen och somnat, och vi ligger i sängen och pratar lite. Ska väl alldeles straxt sova, vilket ska bli skönt! Så säger godnatt redan nu. 




Tidigt morgon inlägg

Dålig uppdatering här känner jag, sitter just nu och ger Oliwia lite mat för att sen sova vidare. Hon är så himla duktig sover mellan 5-6 timmar innan hon vill ha mat igen, så utvilad det blir man. Guld värt!

Redan inne på torsdag igen, va fort veckorna går tycker jag. Idag ska jag träffa Ella och gå en sväng på tjejkvällen som är ikväll. Tror även att jag får henne som nattgäst efter, länge sen man sov över med kompisar. Men det är faktiskt riktigt kul! Vad jag annars ska göra dom närmaste dagarna vet jag faktiskt inte. Får helt enkelt ta dagarna lite som dom kommer. Nä nu ska jag släcka lampan och somna om några timmar igen, natti


Godnatt

Får bli ett litet natt inlägg men det funkar lika bra det också. Redan vid halv 10 imorse åkte jag bort till Ella, vi tog oss en promenad ner till stan, där vi kikade runt lite och åt därefter lite mat. Tog sen bussen hem och bara slappade. Vid 2 tiden kom mamma och hämtade Oliwia för hon skulle va barnvakt. Hoppade sen in i en dusch och gjorde mig iordning.

Erik och jag gick sen bort till en arbetskamrat, där fler ifrån jobbet va. Åt mat och drack lite. Första gången på 11 månader. Kändes lite konstigt. Åkte sen ner på stan, men de varade inte alls länge, känner att ute livet och jag inte riktigt går ihop längre, har något som är tusen gånger bättre. För att springa omkring på stan om helgerna som man gjorde förr innan man va gravid, det är inget liv. Utan livet börjar helt klart när man fått sitt barn och jag ångrar det inte en sekund! Så det lär dröja innan jag går ut igen.

Kom hem för en stund sen och har krypt  ner i sängen nu. Så nu ska jag sova! Natti

Min älskade dotter 



Familjen

Ingenting slår er, jag älskar er högst på denna jord! <3 



Onsdag

Igår va det sådär grått och tråkigt ute, men tog ändå på Oliwia varma kläder och bäddade ner henne i vagnen. Tog mig en promenad upp till bb för att kolla på lilla Colin som Emelie fick i söndags, jätte söt! Så det skiljer bara 7 veckor mellan han och Oliwia, så gud va kul dom ska ha tillsammans sen. 

Gick sen vidare till mamma, vi åt lite mat och efterrätt. Vilket satt himla fint i magen. Sen på kvällen kom Erik och hämtade oss. Sen gjorde vi inte så mycket mer, kollade på tv och åt lite onyttigt. La mig sen i sängen och tittade ett avsnitt utav svenska Hollywoodfruar.

Onsdag idag då, har inga planer alls på vad jag ska göra. Ska alldeles straxt äta en försenad frukost. 

Hela 7 veckor idag, min lilla tjej <3




Förkyld

Igår när jag vaknade kände jag mig inte alls pigg. Men tog en tablett och gjorde iordning mig, gick sen ner på stan och mötte upp Frida. Tog sen en promenad till mamma och va där en sväng. Erik hämtade sen upp mig och vi åkte hem och gjorde iordning oss, och åkte sen upp till bilträffen. Det var verkligen ingenting att ha denhär gången, väldigt synd då det var sista gången för iår. Åkte hem runt 11 tiden, och somnade sen gott i sängen. 

Imorse vaknade jag med världens huvudvärk och va ännu dåligare. Oliwia har också blivit lite hostig och snorig. Tog med henne ner och kollade på tv. Sen slocknade vi båda två och sov ett bra tag. Vaknade lite piggare och då började jag och Erik att städa och tvätta. Vilket verkligen behövdes! Nu ikväll har vi lagat god mat och nu har vi tagit fram lite onyttigt. Har även badat Oliwia, hon börjar gilla det mer för varje gång. Nu ska vi titta på Wallander sen blir det sängen. Natti! 




Hängig

Idag har det inte varit någon bra dag, Oliwia har varit jätte ledsen och skrikit hela dagen och bara klängt på mig. Så fort jag har lagt ifrån henne så har det blivit världens liv. Så har alltså inte fått någonting gjort idag. Så tvätten får vänta till imorgon eller söndag. 

Förövrigt mår jag inte sådär super, har ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Nu ikväll har jag börjat små frysa lite. Hoppas jag inte börjar bli sjuk och hoppas verkligen inte att det är mjölkstockning jag har åkt på, men det återstår att se. 

Nytt

Hade lite egen tid i onsdags, så då satt jag i frisör stolen och klippte och färgade håret. Mycket fräschare och finare nu. Blev jätte nöjd! 





Dagar

Lördagen där spenderade jag tillsammans med Erik, senare på kvällen åt vi mat hos hans föräldrar eftersom dom sen skulle åka iväg utomlands i 2 veckor, lite avundsjuk blev man ju iallafall! 

I söndags tog jag det bara lugnt, senare på dagen kom några kompisar till mig och Erik hit, så vi fixade till med lite kräftor, ost och kex. Riktigt trevligt! 

I måndags vaknade vi hyfsat tidigt. Jag åkte en sväng till mamma. Sen kom Erik och hämtade upp mig, då åkte vi och fiskade lite med trevligt folk. 1 abborre fick vi, så sådär jätte bra är ju synd och säga att det gick haha. 

Tisdags(idag) träffade becca på stan, vi satte oss en sväng på Saharas uteservering och gick sen runt i affärerna och tittade lite. Åt därefter lite lunch och bara pratade en massa. Riktigt kul och träffas igen! Och Oliwia fick även med en present hem ifrån henne, ett super gulligt klädsett! Nu ikväll har jag tittat på idol, varit och fiskat ännu en gång utan resultat tillsammans med Erik och hans kompis. Ligger nu i sängen och försöker få Oliwia till att sova, men icke. Hon tycker det är mycket roligare att ligga och prata med djuren som hänger över sängen i sängmobilen. 

Imorgon har jag tusen saker att fixa, har massa tvätt som behöver tvättas och det behövs städas av. Har även tid till att färga och klippa håret! Får se om jag hinner med allt haha ;)

Så mycket kärlek


Fredag

Och nu är helgen här igen, så skönt! Egentligen så ser väl alla dagar likadana ut. Men ändå så känns helgen skönare på något sett.

Oliwia tyckte att vi skulle ta morgon straxt innan 6, jag va ju inte lika pigg på det. Så tog med henne ner till soffan och satte på tvn. Efter ett tag slocknade både hon och jag och sov ända till 9, så skönt! Gav henne mat och åt lite frukost. Åkte sen och hämtade ut mitt paket med ett par byxor i ifrån fitnesslifestylestockholm, dom satt super och va jätte sköna. Tog sen ett varv på stan och tittade lite sen hem igen.

Nu ikväll har vi inte gjort så mycket. Vi har tittat på tv och lagat god mat. Vi gick precis upp och la oss i sängen. Sitter just nu och ger Oliwia mat sen så ska vi också sova.


Torsdag

Nu blev det ett tag sen jag skrev här, men ni vet anledningen och bloggen kommer lite åt sidan när man har en liten! Hur son helst, har faktiskt inte gjort något speciellt domhär dagarna.

Igår va jag en sväng hos mamma, åt god mat och efterrätt. Tog sen barnvagnen och gick därifrån och hem vilket tog 1 timma. Så himla skönt att äntligen kunna röra på sig precis som förr. Imorse åt vi god frukost, sen tog vi en promenad hela familjen på hela 2 timmar. Så himla skönt, och vädret har varit super också, strålande sol! Känns bra att det är såhär pass varmt ute fast vi redan är inne i september. Så jag klagar inte!

Ska alldeles straxt börja med maten, väntar på Erik som är iväg och handlar. Fick också papper på oliwias fullständiga namn och det blev så fint så.


Hemma

Torsdag: Gjorde jag inte så mycket, tog det lugnt, satte på två maskiner med tvätt. Packade sen väskorna som skulle med till Gotland. Åkte även förbi jannebanan och skaffade ett nytt bra babyskydd. Så nu sitter lilla loppan bra i bilen. Vid 9 tiden gick sen nattbåten, så vid 12 va vi framme. Åkte direkt till huset och la oss. Så skönt och behövligt.

Fredag: Vädret va strålande så åkte in till Visby. Gick på stan och tittade lite. Satte oss och åt på en restaurang, jätte god mat hade dom där. Avslutade sen kvällen i soffan med massa gott.

Lördag: Vädret höll i sig även idag, vi åkte runt på ön och beslutade sen att ta en tripp till Fårö, mysigt! När vi va hemma igen fixade vi ihop lite mat, efter det åkte jag och Erik in till Visby en sväng och tittade. Det var så himla skönt med egen tid tillsammans. Det behövs verkligen, man glömmer bort varandra lite eftersom man lägger så mycket tid på Oliwia. Men hon hade det bra hos farmor medans vi va iväg en stund.

Söndag(idag): Klockan ringde vid 6 imorse, men eftersom jag hade haft en envis liten tjej som inte ville sova som legat vaken från 4 till 6, så stängde jag av alarmet och somnade om. Vid halv 7 kom vi upp. Och packade ihop våra saker och åkte sen med båten. Denhär gången åkte vi till Nynäshamn till Eriks farmor och hälsade på. Fick god mat och god fika som efterrätt. Vid halv 3 åkte vi hemåt till Västervik. Kom hem för en stund sen och ligger nu i sängen och tittar på Wallander. Ska alldeles straxt sova.