Dålig uppdatering

Hej på er, va ett tag sen jag skev ett inlägg här, men har inte riktigt haft tid. Har jobbat hela veckan plus nu i helgen. Skulle jobbat idag också men blev kvar hemma då jag vaknade vid halv 5 med världens spränghuvudvärk och hela kroppen värkte. Så har spenderat den mesta tiden i soffan framför tvn. Varit ute en sväng nu på kvällen och fått lite frisk luft.

Är ledig imorgon och på tisdag, så ska försöka njuta och inhandla det allra sista till bebisen. Det börjar närma sig nu. Vilket känns väldigt skönt, vill kunna komma i mina vanliga kläder och kunna ha bebis gos! Hur som helst, sitter just nu i soffan och väntar på att Wallander ska börja. Händer nog inte så mycket mer denhär söndagen. Så får skriva lite imorgon igen. Ha det bra


Linköping

Gått in i vecka 35, så endas 5 veckor kvar och 3 veckor kvar att jobba, så himla skönt att det äntligen börjar närma sig och få ett slut, för jag längtar som en tok efter lilltjejan i magen.

Tidigt imorse åkte jag och Erik till Linköping, gick på Ikea och köpte lite behövliga grejer och gick även en sväng inne på babyproffsen vilket slutade med att vi kom ut med en ny vagn och ännu lite mer grejer. Sen åt vi lite mat och hade det sådär super mysigt tillsammans. Kan inte annat än att älska sånhära dagar med Erik!

Nu har jag tvättat alla lakan osånt som vi köpte och bäddat i spjälsängen och i vagnen. Så himla mysigt! Även fixat iordning i barnrummet så nu börjar det bli ordning där inne, så de känns super skönt! Ligger just nu i soffan och är jätte trött, imorgon väntas det jobb. Inte jobbat på en vecka eftersom jag varit sjuk, så de känns ändå rätt skönt att komma tillbaka.


Vecka 35(34+0)


Lördag

Hade en trevlig dag igår på midsommar, vi va ett gäng hemma hos Louise. Grillade, pratade och bara hade det bra! Kom hem redan vid 10, då jag kände att jag inte riktigt orkade längre. Vi gick och la oss efter en stund, och jag vet inte riktigt hur länge jag låg och vred och vände på mig för att hitta ett skönt läge att ligga på. Hade ont överallt och den lilla sparkade..

Vaknade hyfsat tidigt imorse, har inte gjort sådär himla mycket. Vi har målat om barnrummet, så nu är det ljusrosa. Det ska väl synas att de ska bo en liten tjej där inne ;) haha! Har även vatt förbi mamma en sväng och ligger nu i soffan. Min rygg värker och lika så dom värkarna jag har, känns som mensvärkar ungefär plus en sparkande unge på det. Aj! Nu vill jag att domhär veckorna som är kvar ska gå foooort.. Jaja slut på mitt klagande, ska kolla en film och lägga mig på värmedynan. Så vi höres av!


Rosa

Samma dag som vi fick reda på att vi skulle få en liten tjej, så gick vi en sväng på stan. Pappa Erik fastnade för denna söta så den fick hänga med oss hem :)


Sjuk

Tillväxtultraljudet gick bra, och allting såg jätte bra ut. Det va inget fel alls på den lilla, hon växte så fint så! Och eftersom dom inte kunde se sist va det skulle bli, så kollade dom de nu. Och det är en liten tjej vi ska få. Så himla kul! Längtar ihjäl mig.

Förövrigt har jag inte gjort så mycket denhär veckan. Herromdagen började jag få jätte ont i halsen bara sådär, så igår låg jag hemma med världens dunder förkylning och ont i hela kroppen. Och idag skulle jag jobbat med fick va hemma, och mår fortfarande inte så himla bra. Får hoppas jag frisknar till någorlunda till midsommar iallafall. Några dagar nu framöver så blir det nog en tripp till Linköping för att inhandla det allra sista till bebisens ankomst, det är ju trotsallt bara 6 veckor kvar, men hon kan ju även vilja titta ut tidigare vem vet. Hur som helst ligger fortfarande kvar i sängen vilket jag har gjort sen jag vaknade. Kollat på massa filmer och tryckt i mig halstabletter. Får se om jag går till jobbet imorgon, men det märker jag hur jag mår då.


Helgen

Då va det redan söndag igen, i helgen har det inte hänt så jätte mycket! Blev inget studentfirande för min del i fredags, då min rygg inte riktigt ville hålla sams med mig, så hade en myskväll med Erik.

Igår lördags gjorde vi inte heller något speciellt, va en sväng nere på stan eftersom det var massa grejer där. Riktigt kul och bra väder va det också. Skoj att det äntligen händer något här i lilla Västervik. Erik och jag provade även på att göra egen mjukglass hemma, och fy så gott det blev! Kollade sen några avsnitt utav sons of anarchy innan vi gick och la oss.

Nu är det redan söndag, tycker denhär helgen har gått oerhört fort. Kom iallafall precis hem ifrån Eriks mamma, har kollat på tv och gjort lite mat. Så det har inte hänt något speciellt idag heller. Rätt skönt med en lugn helg utan alla måsten. Ligger nu i sängen och kollar på film. Min hals värker och gör ont, kan det va någon förkylning som är på gång? Hoppas inte.. Imorgon har vi tid hos barnmorskan för ett tillväxtultraljud så får hålla tummarna att allting ser bra ut, ska även försöka kolla om dom kan se denhär gången om det är en liten tjej eller kille vi får, men det återstår att se. Nu ska jag försöka få lite sömn, så vi hörs imorgon. Godnatt på er


Fredag och helg

Nu äntligen har jag slutat, ligger i soffan på jobbet och väntar på att Erik ska sluta. Ikväll händer nog inget speciellt alls faktiskt, vi är bjudna till Frida som har tagit studenten idag men tror tyvärr inte att vi ska gå. Jag har så himla ont i ryggen så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Så himla jobbigt! Så blir nog en väldigt lugn kväll.

Är även ledig i helgen så får passa på att vila upp mig inför nästa veckas jobb pass. Nu är det inte heller så långt kvar till midsommar, men vi har inga direkta planer mer än att umgås med fina vänner.


Ledighet

Rubriken säger det mesta, har varit ledig idag vilket har varit riktigt skönt och behövligt! Har hunnit med att tvätta dom sista bebis kläderna och även lite annat, städat och bytt lakan i sängen. Har även grillat i det fina väder, vilket inte var helt fel.

Jag och Erik va ute och gick sista promenaden med Tyzon för en stund sen och vad jobbigt det börjar bli. Kan säga att jag inte riktigt orkar hålla samma takt längre, så kommer efter flåsande som en flodhäst haha, ligger i sängen nu iallafall och ska sova. Imorgon står det jobb på schemat igen. Som det känns nu kommer jag nog inte orka jobba ända till vecka 29. Men det märks. Slut tjatat om allt, godnatt på er!


Tisdag och barnmorskan

Hej på er, hoppas allting är bra med er! Som ni såg så gick jag in i vecka 33 igår, sakta men säkert börjar de närma sig så himla spännande. Hur som helst, jobbade både igår och idag, idag har det varit rätt kämpigt på jobbet, vaknade med halsbränna, huvudvärk och ryggont. Det hade jag helt klart kunnat klara mig utan. Men det va bara att hoppa upp ur sängen.

Även vatt hos barnmorskan och gjort den vanliga kontrollen. Allting såg jätte bra ut förutom att bebisen inte hade växt så jätte mycket sen sist, så på måndag ska jag göra ett tillväxtultraljud. Så får hoppas allting ser bra ut. Men eftersom varken jag eller Erik är så speciellt stora så kan de bli likaså med bebisen som hon sa. Men hjärtat slog så fint och den låg med huvudet neråt så det kändes skönt iallafall.

Nu ikväll har vi vatt en sväng nere på gocarten, hämtat en matstol till bebisen, ätit mat hos Erik mamma. Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska alldeles straxt gå ut med Tyzon sen lägga mig och kolla på film. Ska bli himla skönt eftersom jag inte får så många timmars sömn nu för tiden!


Vecka 33(32+0)


Torsdag

Ännu en solig dag, men det blåser lite så det är ändå inte sådär super skönt! Hela dagen igår jobbade jag, sen på kvällen åt vi grillat och hade det mysigt. Idag är jag ledig, har inga planer alls på vad jag ska göra. Än så länge ligger jag i soffan framför tvn och bara slappar. Bebisen i magen puffar och sparkar förfullt. Tycker inte det är såndär mysiga sparkar nu för tiden, allt gör mest bara ont. Man märker att det börjar bli mindre plats där inne.

Har även börjat fixa lite inne i barnrummet. Men det är fortfarande långt ifrån klart. Ska ta mig en tripp till Linköping när lönen kommit och handla det sista, och även beställa hem en vagn! Sen är väl det mesta klart. Så det känns skönt. Har även bara 6 veckor kvar att jobba, så himla skönt men det känns ändå konstigt.


Måndag igen

Då va vi inne på ännu en ny vecka, tycker dagarna bara springer iväg. Men iallafall, både idag och igår bjöd Västervik på riktigt toppen väder. Invigde även årets första shorts-dag idag, hur skönt som helst, men jag kan säga att jag har inga sommarkläder som passar alls längre, så fick köra på gummisnodd i shortsen, snyggt! Så till nästa lön vet jag vad jag behöver införskaffa mig.

Sitter just nu på jobbet, och har rast i 5 minuter till. Sen är jag ledig imorgon igen. Hann inte ta det lugnt igår på min lediga dag, gjorde en massa behövliga grejer. Så det ska bli skönt att få va hemma imorgon, min första tid på föräldragruppen är börjar imorgon, så det ska bli spännande och se hur det är. Men det kommer säkert gå bra!

Gick även in i vecka 32 idag, så har endast 8 veckor kvar. Nervöööst! Men tar en dag i taget och försöker tänka på att jag kommer klara mig galant genom förlossningen.


Vecka 32(31+0)


Ett år äldre

Min favorit fyller år idag, så redan vid 5 gick jag upp och tog en dusch. Sen styrde jag till med lite frukost på sängen och paket innan vi började jobba. Dagen har sen rullat på, det har gått väldigt fort vilket har varit väldigt skönt. Och imorgon är jag ledig!

När jag slutade vid 4 fixade jag och eriks mamma med lite mat. Och åt sedan tårta till efterrätt, så himla gott! Vi har även premiär suttit den nya ute möbeln som han fick utav sina föräldrar. Det blev jätte fint och passade bra där ute, kommer nog tillbringa många sommarkvällar där med kompisar och lite filtar, så mysigt! Nu sitter vi framför tvn och tar det lugnt. Ska nog sätta på en film och sedan mysa oss igenom resten utav kvällen.