Godmorgon

Blivit lite gles uppdatering här, men har faktiskt inte gjort något annat än jobbat. Ska bli väldigt skönt att få sova ut på söndag då jag äntligen är ledig. Hur som helst har jag precis ätit lite frukost och ska alldeles straxt göra mig iordning för att sedan åka till jobbet. Jobbar bara 7-2 idag så det är skönt!

Ska även hinna med en sväng ner på stan för att hitta något till Erik som fyller år imorgon! Tycker det är himla svårt att komma på något, men jag ska fundera ut nått bra :)


Tävling hos Patricia

Jag är med och tävlar om ett paket ifrån Libero hos Patricia.

Det som medföljer i paketet är:
• Liberos våtservetter
• Zink Cream
• Body Cream
• Waste bags
• Underlägg
• Tre st pussel
• Memory spel
• Bok
• Två st värdecheckar på två paket blöjor från Libero!

Va med och tävla du också hos: http://mammasangel.vimedbarn.se/


Sammandragningar

Som ni ser så har jag ändrat om bloggen ännu en gång, att jag aldrig kan låta den va haha. Idag har jag iallafall jobbat, ska jobba hela veckan plus lördag. Så det kommer bli väldigt långa och jobbiga dagar för mig och ryggen. Men det är bara att kämpa på!

Gick även in i veckan 31 idag, endast 9 veckor kvar. Och har jätte mycket att fixa innan bebisens ankomst. Men är inte så förvånad över att jag är ute i sista minuten, som alltid! Men som med allting annat så kommer det att lösa sig! Ska alldeles straxt slänga ihop lite mat till Eriks slutat jobbet. Sen blir det bara en lugn ikväll i soffan, fick sammandragningar förut på jobbet den sista timmen, så hade rätt ont, men nu är det bättre som tur är. Ja herregud, det är mycket som händer med kroppen domhär sista veckorna. Om ändå ens pojkvän kunde få vara med om dethär haha.


Vecka 31(30+0)


Fredag

Wöw, redan fredag igen gud vad veckorna springer iväg! Dålig uppdatering har det också blivit, men har jobbat hela veckan. Skulle jobbat idag också men känner mig inte alls på topp så blir hemma, säkert fått det som Erik har åkt på.

Hur som helst, om jag mår bättre imorgon så har jag lite inplanerat. Erik åker till Gotland ikväll så blir alldeles ensam, så trist och tråkigt! Men som lite tröst så har jag ju Tyzon haha. Får hoppas att jag får sömn också, brukar ha väldigt svårt för att sova utan Erik och att komma ner i varv. Menmen det blir nog bra.


Barnmorskan

Jobbade som sagt idag, började vid 8 imorse till 4. Det va rätt segt i början men det va nog mycket pga vädret. Sen rullade dagen på hyfsat bra. Hade även tid hos barnmorskan idag, och allting såg jätte bra ut, den lilla hade växt på sig sen sist och hjärtat slog så fint. Och alla mina värden och blodtryck va också jätte bra. Så det kändes skönt!

Så mycket mer har inte hänt idag, fixat lite mat och kollat på tv. Ligger just nu i sängen och kollar på nalle puh, han är ju så jäkla söt haha! Nä ska alldeles straxt släcka ner och sova, rätt trött ikväll och ont i benen.. Blir väl lätt så när jag står upp en heldag på jobbet. Jaja slut tjatat om det. Säger godnatt så hörs vi av


Ny vecka

Redan måndag igen, som tur är har jag vatt ledig idag. Vilket har varit både behövligt och väldigt skönt! Hade även en tid hos barnmorskan vid 4, som blev ombokad till imorgon istället. Så har inga planer alls idag.

Erik och hans pappa styr i köket och sätter upp det nya kaklet, så det är snart färdigt. Fint blir det iallafall! Som ni såg i inlägget under har jag redan gått in i vecka 30, vilket betyder att det endast är 10 veckor kvar tills den lilla kommer, men den kan ju även titta ut tidigare. Det återstår att se, så spännande men samtidigt väldigt läskigt att det närmar sig med stormsteg!


Vecka 30 (29+0)


Natti

Hej på er, dagen på jobbet gick rätt så fort då det va massa folk näst intill hela tiden. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Är riktigt trött i både huvud och kropp. Men som de ser ut nu så är jag ledig söndag och måndag, så det ska bli himla skönt!

Har kollat lite på Eurovision men tyckte inte det var något speciellt att ha, dels så somnade jag så missad även en heldel. Nu ligger jag uppe i sängen och kollar på en film. Lär säkerligen somna snart igen, känner att mina ögon är trötta. Så vi säger godnatt med dethär inlägget!


Lördag

Godmorgon på er, igår hade jag en väldigt lugn kväll och tog det bara lugnt. Va bara ute en sväng på kvällen i det sköna vädret med Tyzon. Tror klockan va redan 9 när jag gick och la mig. Det behövdes verkligen! Nu har jag iallafall vaknat till liv. Vatt uppe inatt och sprungit på toan, kissnödig stup i kvarten haha. Hur som helst, ska alldeles straxt gå ner och få lite frukost i magen sen åka iväg till jobbet och jobba några timmar. Så ha en bra dag så hör vi kanske senare!


Fredag

Herregud, jag är dödstrött! Har jobbat hela veckan 7-4, så idag känner jag att hela jag strejkar. Ska även jobba imorgon, så får se hur det går. Man känner av att man inte riktigt orkar hålla samma tempo som innan och att böja sig ner och ta upp nått, bara det är jobbigt haha! Hur som helst, nu sitter jag i soffan och kollar one tree hill. Ska börja laga lite mat om någon timme så ska bara ta det lugnt till dess.


När pappa erik beställer kläder till bebis


Film time

Började jobba vid 7 imorse till klockan 3. Har ätit hos Eriks föräldrar så kom precis hem. Har slängt mig i sängen framför en film. Är så himla trött så jag skulle utan några helst problem kunna somna nu, men det är lite tidigt så en stund till får jag försöka hålla mig vaken.

Har iallafall kollat mitt schema nu, så kommer jobba till vecka 29 alltså 15e juli ungefär. Kan bli tidigare beror helt på mitt mående och bebis i magen. Men ska kämpa på även att ryggen redan nu vill ge upp många gånger! Hur som helst, blir jobb imorgon också så det blir att gå upp tidigt då med. Dethär får bli mitt godnatt inlägg så skriver mera imorgon.


Dålig uppdatering

Ja, rubriken förklarar det mesta. Gav Lotta uppdraget att fixa iordning min blogg, så det är väl anledningen till den glesa uppdateringen. Men nu är allting klart så nu ska jag försöka kasta in lite inlägg då och då.

Igår hade jag 2 år tillsammans med Erik. Så vi hade en mys morgon med frukost på sängen. Sen jobbade vi båda hela dagen ända till stängning. Så efter det gick vi ut och åt god mat. Och avslutade sen kvällen med massa gott och en film!

Idag har båda varit lediga, så vi har styrt lite här hemma. Satt upp lite hyllor, tvättat och flyttat omkring lite möbler. Och imorgon börjas det i köket, så bort med dom fula bänkskivorna och kaklet. Och in med nytt och fräsch. Så det blir säkert jätte bra när allting är på sin plats! Nu ska jag ställa klockan och släcka för imorgon väntas det jobb. Godnatt


Vecka 29 (28+0)


Godmorgon

Nu va de ett tag sen jag skrev sist, men har inte kommit på något speciellt att skriva. Har inte gjort så mycket om dagarna antingen har jag jobbat eller så när jag har varit ledig har jag tagit vara på dom dagarna.

Vädret har inte heller varit så roligt dom senaste dagarna. Det var varit regn och åska. Och även regn idag också! Så himla trist, vill ju ha sol och värme. Hur som helst, nu är det redan fredag igen, tycker endel veckor bara springer iväg. Har inga planer alls på vad jag ska hitta på i helgen. Idag jobbar jag iallafall fram till 2. Och har redan vatt på jobbet i en halvtimme även fast jag börjar vid 7. Erik började nämligen tidigare än mig och för att slippa gå så hängde jag med när han åkte. Har även en liten busig unge i magen, h*n tog morgon redan vid 5 imorse, och är fortfarande vaken och sparkar och har sig.


Härliga dagar

Lite dålig uppdatering, och håller på att fixa iordning bloggen igen.. Att jag aldrig kan bestämma mig haha! Hur som helst, i helgen har jag inte gjort något speciellt har jobbat, och eftersom att jag va ledig igår passade jag på att ligga några timmar i solen, vilket resulterade till att jag ser ut som en vandrande kräfta, och första brännan är då inte skön precis! Framåt kvällen när Erik kom hem grillade vi och tog det lugnt.

Idag är det måndag, och har gått in i vecka 28. Nu tycker jag att veckorna bara springer förbi.. Har inga större planer på vad jag ska göra idag, så det återstår att se. Just nu ligger jag ute i solen, redan 20 grader varmt och klockan är bara 10, vad man har längtat efter sånhära dagar.


Vecka 28 (27+0)


1 maj

Redan första maj.. gud vad tiden bara springer iväg! Men det är rätt så skönt det också, desto snabbare får jag träffa den lilla i magen.

Jobbade som sagt igår, så efter jag hade slutat så åkte jag hem och gjorde mig iordning. Sen traska jag och Erik bort till dom andra. Det var jätte mysigt, satt och prata, hade en liten eld och lite musik i bakgrunden. Spenderade alltså min Valborg på det bästa sättet med bra vänner och älskling! Åkte sen inåt mot stan men det va inte mycket att ha alls, så vi åkte hemåt vid 1 tiden. Somnade sen gott i sängen i famnen på Erik.

Maj månad började väldigt bra, med strålande sol! Själv ligger jag i soffan med huvudvärk så himla typiskt. Men får hoppas det går över så jag kan gå ut och sätta mig en sväng!