Promenad

Somnade en sväng i soffan förut på dagen, vilket var jäkligt skönt! Följde sen med Helena och kollade bilar, sen åkte vi en sväng ut till lager, va inte ute efter nått speciellt men ett vanligt linne fick hänga med hem.

Fixade sen ihop lite mat till Erik slutade, har även färgat utväxten så nu är håret bra igen. Ska gå sista rundan med Tyzon nu sen hoppa i säng. För imorgon jobbar jag till stängning sen väntas det lite annat på kvällen tillsammans med ett gäng härliga människor. Ha det bra!


Måndag

Hade det bra uppe i Gnesta i lördags, vi skulle egentligen sovit kvar men vi åkte hem istället sen på kvällen. Va hemma runt 12 tiden då vi slängde oss i sängen med en gång och somnade som stockar. Igår storhandlade vi och tog en fika ute i tovehult, när vi kom hem fixade vi lite mat och spelade sen Bingolotto haha!

Nu är det återigen måndag, tycker veckorna bara springer iväg, men det är väl skönt det också! Hur som helst, gick in i vecka 27 och bara 97 dagar kvar till bf, det närmar sig sakta men säkert!


Vecka 27 (26+0)


Film

Efter alla dessa dagar på jobbet så kämpade jag mig igenom dom 2 sista timmarna, min rygg ville inte riktigt samma sak som jag, hade så fruktansvärt ont, men det är bara att vänja sig. Nu ikväll har jag vatt en sväng hos Eriks mamma, där vi kollade på tv och drack lite te. Nu ligger jag i sängen och kollar på film, måste försöka somna eftersom att klockan ringer tidigt imorgon för att vi ska åka en sväng upp till Gnesta tills söndag. Så stannar bara över natten! Slänger förhoppningsvis in ett inlägg imorgon. Godnatt på er


Godmorgon

Hjälp vad trött jag är idag, ögonen vill bara stängas igen.. Men har precis gjort mig iordning och fått i mig lite frukost. Dagen igår på jobbet gick rätt fort, så får hoppas den gör det idag också! Hann även med en sväng på stan med Frida vilket var trevligt. Sen slocknade jag i sängen vid halv 10 tiden, behövligt och skönt. Nu ska jag sätta på mig arbetskläderna sen åka till jobbet, ha det bra!


Torsdag/tjejkväll

Besöket hos barnmorskan igår gick bra och allting såg jätte bra ut, bebis hjärtat slog jätte fint vilket var en stor lättnad! Nu har jag iallafall fått moderskapsintyget som jag ska skicka in, fått dom sista tiderna till barnmorskan innan förlossningen och fått tider till föräldragruppen. Det känns faktiskt lite läskigt att det inte är så fruktansvärt långt kvar, men får njuta av den sista tiden för sen blir det andra grejer!

Åt lite lunch på stan med mamma och gick lite i affärer och kollade. Fick sen åka in och jobba några timmar. När jag kom hem va jag helt slut i kroppen och somnade sen gott i sängen. Vaknade vid halv 9 tiden imorse och har precis gjort mig iordning och packat ner jobbkläderna, ska om en stund ta en promenad upp till jobbet för att sen jobba några timmar. Ska sen ner på stan när jag har slutat med Frida eftersom att det är tjejkväll ikväll. Så får hoppas timmarna på jobbet går fort!


Besök

Godmorgon på er, hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort! Tog morgon tillsammans med Erik idag redan vid 7 tiden, åt lite frukost och kolla på tv. När han åkte iväg till jobbet hoppa jag in i duschen och har precis gjort mig iordning. Om en stund ska jag kila bort till bussen,sen ska jag möta upp mamma nere i stan och sen gå bort till barnmorskan. Är lika nervös som vanligt , men får hoppas att allt låter bra med hjärtat och sen ska dom även mäta magen.

Solen är framme men det blåser som bara den. Men får hoppas det är hyfsat skönt ute iallafall!


Vecka 26 (25+1)

Eftersom bloggappen inte har fungerat på jätte länge, så är det anledningen till den dåliga uppdateringen.

Men gick iallafall in i vecka 26 igår, Gud vad tiden springer iväg. Och imorgon ska jag till barnmorskan och lyssna på bebis hjärta och mäta magen. Så spännande!

 

 


Tröttare än tröttast

Somnade sent igår, lyckades somna när Erik gick och la sig så det va skönt! Förvånad som jag blev hade jag inga problem alls att gå upp ur sängen imorse, va på riktigt bra humör också. Kom till jobbet vid 8 tiden och dagen har rullat på, varit riktigt mycket folk man märker att människorna tar sig ut lite mera nu när vädret tillåter.

Fick även en tid till doktorn idag, eftersom jag har haft mina aningar om att jag hade åkt på urinvärksinfektion. Vilket jag hade gjort, så nu ska jag börja äta penicillin 3 gånger om dagen. Så får hoppas det blir bättre! Är just nu ute hos Eriks mamma och ska äta lite mat här, och det är redan fredag. Vilket det inte känns som.. Trodde de va onsdag eller något haha. Ja man blir rätt veckovild när man inte jobbar lite mycket längre.

Är riktigt trött nu, skulle nog kunna lägga mig och sova faktiskt. Men det får jag vänta med tills senare. Ska inte heller göra något speciellt ikväll så får helt 0enkelt bli en tidig kväll ikväll, skönt!


Sömn problem

Brukar alltid annars ha så lätt för att somna, men inte nu.. Så typiskt när klockan ringer vid 7 imorgon och sen väntas de jobb, förmodligen kommer jag va helt slut och bara vilja kasta iväg mobilen när klockan ringer.


Sjuk

Har blivit lite dålig uppdatering här, men hade ingen lust alls igår. Skulle egentligen jobbat igår men blev inte så då jag vaknade med feber. Så spenderade den mesta tiden i sängen framför en massa filmer. Förövrigt hade jag en riktigt kass dag, då ingenting blev bra och mitt humör låg långt ner på botten..

Ny dag och nya krafter, hoppas denhär dagen blir bättre. Men febern sitter fortfarande i, har dock inte lika mycket så det är skönt. Så får bli en hemma dag idag också.


Regn/jobb dag

Godmorgon, vaknar upp till regn väder även idag mindre kul! Blev även inringd till jobbet så har precis gjort mig iordning och ska slänga i mig lite frukost sen åker jag, jobbar till stängning så får hoppas ryggen pallar det med bebis magen. Allt är så mycket jobbigare nu för tiden! Hör av mig sen ikväll


Förändring på bloggen

Idag har det varit riktigt skit väder, regn nästan hela dagen. Men vid 5-6 tiden blev det lite bättre iallafall. Varmt har de ändå varit så trodde det skulle bli åska, men icke! Som ni ser så har bloggen ändras ännu en gång, kan aldrig bestämma mig riktigt.

Har förövrigt inte gjort något speciellt. Vid 4 tiden åkte jag bort till Eriks mamma, så hon fixade lite mat tills han slutade jobbet. Kom hem igen vid 8 tiden och har sen dess bara legat i soffan framför tvn. Just denhär kvällen är allt väldigt besvärligt, känner mig enorm och hittar inget skönt läge som jag kan ligga eller sitta på. Får hoppas de blir bättre när jag går upp och lägger mig i sängen.


Magen vecka 25


Gick in i en ny månad: 7. Och en ny vecka: 25


Grill dag

Vädret har varit helt underbart idag, så himla varmt! Vi drog ihop några stycken och åkte ut med lite mat och grillade, så mysigt. Nu känns det verkligen att våren börjar komma på riktigt. Vi kom hem för en stund sen och jag är helt slut, så både jag och erik ligger just nu i soffan och bara slappar. Blir nog inte så mycket mera gjort idag, kan va skönt det också!


Spök hormoner

Har inte hunnit skriva nått här, så får bli ett natt inlägg istället. Idag har jag haft en riktigt upp och ner vänd dag. Mina gravid hormoner har spökat för fullt, har gått från glad till ledsen till arg osv.. Kom ut en stund på dagen idag, följde med Erik ut till garaget. Sen när jag kom hem igen brast jag i tårar och allt kändes bara skit, så drog täcket över huvudet. Ja det är då ingen dans på rosor att vara gravid jämnt och ständigt.

När allt hade blivit lite lättare, så överraskade Erik mig med rosor och choklad! Han är bara helt underbar och är så oerhört tacksam att han står ut med mig dagar som tillexempel denna. Hans kompisar åkte för ett tag sen. Vi åt lite mat och umgicks bara, så det har med andra ord varit en rätt lugn lördag.

Imorgon har vi lite andra planer då det visst ska bli jätte fint väder, så kastar in ett inlägg imorgon för nu ska jag bara publicera dethär sen sova.


Hemsk natt

Godmorgon på er!
Inatt har jag sovit så himla oroligt, drömt en massa jobbiga drömmar och vaknat gråtandes, fy så hemskt. Innan Erik åkte iväg till jobbet va jag tvungen att pussa lite extra på honom haha, ja herregud vad drömmar kan göra än helt vilsen.

Hur som helst, idag är första dagen på väldigt länge som det regnar. Så får hoppas det hjälper att få bort det allra sista utav snön. Har precis ätit frukost och ska om en stund göra mig iordning lite.


Trött

Dagen på jobbet har gått bra, men känner verkligen av det i ryggen när jag står i kassan. Undra hur det ska gå när jag är större sen i sommar haha. Hur som helst, ska straxt ta mig upp till sängen. Känner att det ska bli himla skönt att få sova lite. Hör av mig imorgon, godnatt.


Jobbar dag

Höll på att skriva ett inlägg igår men sen försvann det, så orkade inte sitta och skriva ett nytt. Som ni ser så gick jag in i vecka 24 i måndags. Tiden går så jäkla snabbt, vilket känns rätt så skönt. Får ju träffa min lilla snabbare, men förlossningen är fortfarande något jag är så himla nervös inför.

Erik va ledig igår så vi spendera den mesta tiden tillsammans. Vi fixade klart alla luckor till köket så dom är som gott klara. Nu är det bara kaklet och dom nya bänkskivorna som ska upp. Sen är köket klart. Därefter ska jag börja fixa till i barnrummet.

Idag vaknade jag när Eriks klocka ringde. Så har vatt vaken sen 7. Har precis ätit lite frukost och ska straxt hoppa in i duschen. Ska in och jobba idag, så det ska bli skönt!


Vecka 24 (23+0)


Söndag

Igår skulle jag egentligen träffat Ella en sväng, men hade världens huvudvärk så blev kvar hemma. Låg i soffan fram tills Erik slutade, sen mådde jag hyfsat bra iallafall. Eftersom det va så fint väder sen på kvällen bestämde vi för att grilla och Linus kom till oss och gjorde oss sällskap. Så mycket mera hände inte den kvällen, gick och la mig rätt tidigt.

Idag ska jag försöka hinna med resten utav skåps luckorna så dom blir klara, så man kan börja måla dom. Bebisen i magen har börjat sparka hårdare och de kan nästan bli lite obehagligt ibland men ändå så himla mysigt! Vill att tiden ska gå lite fortare nu, längtar.


Härlig dag

Dagen igår spenderade jag på stan tillsammans med Ella, fikade och pratade om precis allting. Eftersom det va ett bra tag sen vi sågs, så det va behövligt. När jag kom hem så hade Erik fixat ihop lite grillat i det fina vädret och det satt perfekt i magen.

Idag sov jag lite längre än vanligt, skönt! Har fixat lite här hemma och just nu tittar jag på ett tv program. Vädret idag är lika fint som igår. Så himla härligt, får hoppas det håller i sig nu!


Ta hand om dig själv dag

Får slänga in ett inlägg nu inatt istället, har inte riktigt tänkt på det idag. Vädret har varit jätte skönt och solen har varit framme hela dagen. Dock så har jag inte gjort något speciellt, då jag fortfarande är helt slut sen Gotlands resan, så har helt enkelt bara slappat! På kvällen hade jag 'ta hand om dig själv dag' tömde upp ett bubbelbad, hade ansiktsmask och rakade benen. Så himla skönt, att man inte har sånhära dagar oftare..

Hur som helst, legat i sängen ett tag och sovit fram och tillbaka. Har precis satt på en film för att jag inte riktigt kan somna om igen. Klockan är straxt 2 på natten och får hoppas jag får lite sömn. Imorgon ska jag träffa Ella, ska bli riktigt kul då vi inte har setts på ett tag, så får hoppas vädret håller i sig.


Magen vecka 23


Vecka 23 (22+0)