Mysiga dagar

Super dålig uppgradering har det blivit här på bloggen. Men har inte riktigt haft tid då det har hänt lite annat.

Men som jag skrev sist så kom vi fram runt 12 tiden, då åkte vi direkt ut till huset och la oss. Vilket var behövligt och väldigt skönt efter att ha suttit på båten i 3 timmar. På fredagen där gjorde vi inget speciellt faktiskt, bara hade det skönt och myste oss igenom dagen med massa gott.

På lördagen åkte vi in till Visby en sväng och kollade, på kvällen blev vi bort bjuda på påskbord vilket var jätte gott och trevligt.

Idag söndag har vi åkt runt lite här på ön och kollat. Allt är så himla fint och man trivs som fisken i vattnet! Nu ska vi alldeles straxt äta lite sen får det bli en myskväll framför Bingolotto och lite gott till. Får njuta lite extra ikväll eftersom att vi åker hem imorgon. Men har iallafall haft jätte bra dagar här och förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills vi åker tillbaka hit!


Framme

Nu äntligen är vi framme på Gotland och ska nu åka hemåt. Resan har gått bra och åksjuktabletterna hjälpte, och jag sov till och från. Så den 3 timmars båtresa gick rätt snabbt ändån. Säger godnatt med dethär inlägget så hörs vi imorgon!


Gotland

Godmorgon på er, ber om ursäkt för att jag inte skrev någonting igår. Men hade inte direkt någon lust. Klippte mig och gick på stan i stort sett hela dagen igår tillsammans med Emelie. Och vädret va jätte härligt och solen värmde på. När jag kom hem började jag med maten så den skulle va klar tills Erik slutade jobbet, sen tog jag det bara lugnt resten utav kvällen.

Nu är det äntligen torsdag, och ikväll åker vi till Gotland och kommer hem nästa vecka, så skönt! Ska straxt gå upp ur sängen och äta lite frukost och sen städa av det sista så det är fint tills vi kommer hem igen. Så mycket mer har jag inte inplanerat idag. Slänger säkert in ett till inlägg senare, så ha det så bra sålänge!


Städ dag

Godmorgon! Varit vaken ett tag men bara slappat i soffan och varit ute en sväng med Tyzon. Även idag är det jätte fint väder ute, man blir så himla pigg och orkar lite mera om dagarna.

Ringde precis och beställde tid för klippning, så imorgon ska jag ta bort allt det slitna. Tror det kommer åka bort en heldel med tanke på att det var rätt länge sen jag klippte mig. Men får hoppas det växer ut fort igen. Hur som helst, idag har jag tänkt att tvätta lite så jag har det gjort innan vi åker iväg på torsdag. Ska bli skönt att komma iväg några dagar :)


Härlig dag

Hej på er, har inte haft tid försen nu att skriva här på bloggen. Men vädret har varit jätte fint och hur skönt som helst, så vi passade på att storhandla när vi hade vaknat så vi hade det gjort. Sen åkte vi runt och tittade i lite mer affärer innan vi åkte ut en sväng till gränsö och släppte Tyzon.

Nu ikväll har jag färgat håret ljusare, tycker det är så fint till våren/sommaren. Just nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite varma mackor, så himla gott! Känner på mig att det kommer bli en rätt tidig kväll, är rätt så trött ikväll. Så dethär får blir sista inlägget för ikväll. Så hör jag av mig imorgon. Godnatt på er!


Vecka 22 (21+0)


Söndag

Förlåt för dålig uppdatering, men hade inte en tanke på bloggen igår. Eftersom det va så himla fint väder ute så åkte jag och Helena ut och släppte Tyzon på gränsö så han fick springa av sig lite. Och solen värmde på och va jätte skön! Innan vi åkte hem så svängde vi förbi jysk en snabbis men dom hade inget speciellt, så vi åkte hemåt och fikade. Resten utav kvällen kollade jag bara på tv och tog det lugnt.

Nu är redan denhär helgen slut, vissa dagar bara springer iväg. Men det är väl skönt det också ibland. Solen tittar fram imellan åt idag också, så blir nog en tur ut till gränsö idag med.


Sömnproblem

Hade som sagt en bra start på morgonen, kollade film och bara tog det lugnt. När Erik hade åkt iväg till jobbet tog jag en promenad med Tyzon. Forsatte sen att kolla på tv och slappa hela dagen.

Vid 7 tiden åkte vi hem till hans föräldrar och firade hans pappa med lite mat och tårta. Efter det åkte vi och kollade lite men inget folk ute någonstans så vi åkte hem. Har precis bäddat rent i sängen och lagt mig här, såå skönt! Ska försöka få lite mera sömn inatt, har börjat få lite små problem med den. För antingen håller jag på att dö utav värmen i rummet och vill öppna ett fönster men Erik tycker redan att det är kallt, och kan inte längre ligga bekvämt utan vrider och vänder på mig flera gånger om, har en sparkande liten bebis och en hund som inte kan bestämma sig vart han ska ligga. Men det går förhoppningsvis över med tiden! Nu ska jag kika igenom lite bloggar innan jag lägger ifrån mig telefonen. Så vi hörs av imorgon. Godnatt allihopa!


Bra start på dagen

Började dagen med en super god frukost, och ställde mig sen och baka chokladbollar som just nu står inne i kylen. Så himla gott! Ska straxt kolla på en film och bara mysa tillsammans med Erik innan han åker iväg till jobbet.


2013 03 21

Efter vi hade varit hos Eriks föräldrar och ätit lite mat, så åkte vi och handlade. Nu sitter jag i soffan med en fruktskål, så himla gott. Förstår bara inte att jag kan äta ännu mer när jag va precis proppmätt för nån halvtimma sen. Men det är väl bara positivt nu när jag är gravid! Vad jag ska göra mera ikväll vet jag faktiskt inte, har inga planer alls. Ska bara va hemma och kolla på tv. Det är inget 'va ute väder' direkt. Får hoppas det blir bättre imorgon, så man kan hitta på någon kul istället för att sitta inne.
 
 True

Tack till Matilda

Snäll som Matilda va så räddade hon mig, och fixade till bloggen som jag ville ha den. Blev jätte nöjd! Och innan jag ens hade gått upp ur sängen imorse så trodde jag att det snöade, och det gjorde de också. Det har snöat hela dagen så himla trist, undra när denhär vintern försvinner iår. Det är bara lite mer än 1 vecka kvar utav denhär månaden innan vi går in i april.. FY va tiden bara springer iväg.
 
Snart ska jag ut igen i stormen för en promenad med Tyzon, får hoppas jag inte blåser bort! När Erik har slutat jobbet ska vi bort en sväng till hans mamma och pappa och äta lite mat. Men innan dess ska jag plocka iordning lite här hemma, väldigt trist men behövligt.
 
Längtar så jag spricker ♥

Snö och blåst.. fy

Bebis i magen tyckte vi skulle ta morgon redan vid 6 imorse, men det höll jag inte riktigt med om. Vaknade av att jag hade som kramper i magen och en bebis som sparkade. Gick upp en stund och gick sen och la mig igen. Det gick över och jag somnade om och vaknade för en stund sen.

Idag vill jag inte alls titta ut genom fönstret, hörde att dom skottade snö förut och att det blåser rätt rejält. Fy jag som vill ha sommar och värme och kunna gå med shorts och klänning och dessutom vara brun! Men får hoppas vädret bjuder oss på lite plus grader snart. Ska straxt hoppa upp ur sängen och klä på mig lite varmt och ta mig en promenad med Tyzon, och sen styra upp med lite god frukost.


Vecka 21 (20+2)


Här kommer jag att stanna

Eftersom jag inte förstod så mycket utav blogg.se längre, så tog jag mig ändå ännu en titt hitåt. Då jag klurade ut hur jag skulle fixa allting. Så tog bort mitt konto på devote och kommer vara här istället. Och här kommer jag stanna. Roligare när man kan hålla på och fixa med designen. Så bloggen kommer förmodligen få se ut såhär ett tag innan jag vet exakt hur jag vill ha den.