NY BLOGG

Nu kommer ni att hitta mig på vimedbarn istället: mammatilloliwia.vimedbarn.se
 
 

ⓛⓞⓥⓔ

Min älskade familj, jag älskar er ♡
 

Brio go

Idag va jag och Erik en sväng i Linköping på babyproffsen och köpte ny vagn. En brio go fick det bli, sjukligt nöjd! Älskade vagnen redan för första gången vi tittade på den, och efter vi hade haft en massa strul med våran andra vagn, la vi den åt sidan och köpte oss en ny. 

Nu har både Erik och Oliwia slocknat här på varsin sida utav mig. Ska också sova alldeles straxt, så himla trött! Om vädret tillåter imorgon, så ska jag träffa Emelie en sväng, låter bra! 




10 veckor ♡




Deg dag

Hade en riktigt bra kväll igår med trevligt folk. Så skönt att kunna ta sig några cider tillsammans med tjejerna, kändes som en evighet sen vi alla sågs, så det va riktigt skoj. Blev också en sväng till Palladium. Även där va det kul för en gångsskull. Runt halv 2 landade jag och Erik hemma. 

Idag har jag varit en riktig soff potatis, mått precis som man förtjänar dagen efter. Mamma kom runt 3 tiden och lämnade Oliwia, som jag hade saknat henne. Mamma hade även med sig mat till oss, det satt fint i magen. 




Fredags mys

Blev en sen middag idag, jag och erik gav oss in på att göra egen pizzadeg. Kan inte säga annat än att den blev super god, så det satt fint i magen. 

Tidigare idag har jag inte gjort något speciellt, mamma va förbi en sväng och vi fixade med lite papper till försäkringskassan. Även Oliwia hade kräk fest här hemma så det blev ett bad för henne. Nu ligger jag i sängen och kollar på idol och försöker få min lilla tjej till att sova. Sen ska väl även jag krypa ner tidigt under täcket. För imorgon väntas det lite städning på dagen och sen kommer lite folk hit på kvällen, klingar fint i mina öron. 



Dagarna

Jätte dålig uppdatering här känner jag, men slänger in lite bilder istället som får sammanfatta vissa dagar. Har iallafall spenderat dagarna med vänner, Erik, ätit god mat, beställt ny vagn, gått promenader och umgåtts med mamma.







Stan

Besöket hos BVC gick jätte bra igår, min lilla tjej väger nu 5460 och 59 lång. Kan inte tiden stanna upp lite, de går så himlans fort! Åkte sen hem till Mamma och va där en sväng, följde sen med bort till mormor en snabbis. Gick därefter bort till Ella och spenderade kvällen med henne, vi kollade igenom en massa bilder och läste på hennes gamla blogg. Haha det va så kul att se och så många minnen man har tillsammans ♡

Erik kom sen och hämtade mig och Oliwia, kollade lite på tvn innan vi intog sängen. Vaknade lite innan 8 idag och har nu kollat lite program på datan som jag hade missat. Ska straxt göra mig iordning för en sväng på stan med Emelie och hennes lilla bebis Colin, spännande. 

Fick även hem min napphållare som jag vann till Oliwia, så himla fin!